Mandag: Suppe med kød og melboller. Jeg havde en del kyllingskrog liggende i fryseren, så de blev kogt til en skøn fond og kyllingkødet røg tilbage i det kolde til en nem dag.
Tirsdag: "Dobbelt-paneret" kotelet toppet med bløde løg og kapers... dertil rodfrugt-fad
Onsdag: Dild og smørdampet fjæsing med rejer. Normalt ville jeg have stegt fjæsingen på en pande, men B's eksperiment udi i smørdampning, endte utroligt godt.
Torsdag: Stuvet hvidkål med medister... og rester af rodfrugt-fadet fra tirsdag
Fredag: Gaaaaaab... en 16'timers vagt pga. gallafest. Vildt hyggeligt, men nøjjj hvor er jeg brugt. Menuen i dag = "krummer fra de riges bord" :-D Sejt at opleve begge chefer sammen, når de/vi kører menuer :-D
Lørdag: 18'års fødselsdag på en kinesisk restaurant... Hader indbagt friturestegt mad og buffeter, men blev glædeligt overrasket til en forandring.
Søndag: Var der virkelig brug for tømmermænd's mad... og grill-kyllingen var kun en telefonopringning væk :-D
Efter en tiltrængt pause fra uge-menuerne... er jeg tilbage :-D Håber jeg kan bidrage med lidt inspiration.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar