søndag den 16. november 2014

Menuen i uge 46 - 2014

Mandag: Aborre fileter
Vinter-salat og ovn-kartofler.

Tirsdag: Menuen med den "trælse" titel 
Skidne æg i sennep-sovs med kapers og syltede rødbeder.

Onsdag: Paneret flæsk
Honning bagte rødbeder... og det sidste vinter-salat fra mandag :-D

Torsdag: Hjemmelavet pizza
I den helt store "tøm køleskabet på en pizzabund"- stil.

Fredag: Karbonade
Med kogte kartofler, gulerødder og bønner... smørsovs og karse på toppen. Iøvrigt... karse smager forrygende, som drys på varm mad :-D

Lørdag: Kyllingehjerter
... i paprika-flødesovs med hjemmelavet kartoffel mos pure'... var vist lige en anelse for rundhåndet med mælken :-D

Søndag: Rester fra lørdag
Utroligt... at en bakke med 500g kyllingehjerter til en flad 20'er, kan give mad til 2 personer i to dage... det er jo "bååre dæjligt" ;-D

"Så blev det søndag... vildt så hurtigt weekenden går i forhold til hverdagene. Jeg håber, I har nydt den? I dag skal der lægges madplan... og jeg er fuldstændig blank. Hjælp mig med at lave en varieret madplan efter Jeres smag!! Der er ikke de store begrænsninger... dog kommer sushi aldrig på tale"




Ingen kommentarer:

Send en kommentar