tirsdag den 16. september 2014

Lækker kyllingepie - med rester af kylling


Da jeg var barn, lave mor tit en helt fantastisk kyllingepie... jeg laver den også af og til selv helt fra bunden, men mindre kan sagtens gøre det :-D Denne udgave er hurtig at smække sammen, netop fordi kyllingen allerede er tilberedt.


Du skal bruge:

1 rest kylling uden skind og ben... og i mundrette stykker
1 opbagt champignon sovs af ca. 10 mellemstore champignon
1 rulle butterdej
og... et sammenpisket æg

Smør et ildfast fad og læg 2/3 kylling i bunden
Fyld champignon sovsen på... og fordel resten af kyllingen
Læg et låg af butterdej på, pensel med pisket æg og lav huller, så luften kan slippe ud
Stil pieen i en 200 grader forvarmet ovn i 30-40 minutter

Så kan det da vist heller ikke gøres meget nemmere? :-D



1 kommentar:

  1. he he, fin opskrift og dog, de fleste unge ved jo slet ikke hvordan man laver en opbagt sovs og slet ikke af champignon, hvor kommer væsken til sovsen fra ;-) jeg er gammel i gårde og kom altså også lidt i tvivl, har en ide til hvad du mener, men måske det var en god ide af forklare det lidt nærmere :-)
    Ellers fin side.

    Venlig hilsen
    Anita Wedel

    SvarSlet