Da jeg var barn, lave mor tit en helt fantastisk kyllingepie... jeg laver den også af og til selv helt fra bunden, men mindre kan sagtens gøre det :-D Denne udgave er hurtig at smække sammen, netop fordi kyllingen allerede er tilberedt.
Du skal bruge:
1 rest kylling uden skind og ben... og i mundrette stykker
1 opbagt champignon sovs af ca. 10 mellemstore champignon
1 rulle butterdej
og... et sammenpisket æg
Smør et ildfast fad og læg 2/3 kylling i bunden
Fyld champignon sovsen på... og fordel resten af kyllingen
Læg et låg af butterdej på, pensel med pisket æg og lav huller, så luften kan slippe ud
Stil pieen i en 200 grader forvarmet ovn i 30-40 minutter
Så kan det da vist heller ikke gøres meget nemmere? :-D
he he, fin opskrift og dog, de fleste unge ved jo slet ikke hvordan man laver en opbagt sovs og slet ikke af champignon, hvor kommer væsken til sovsen fra ;-) jeg er gammel i gårde og kom altså også lidt i tvivl, har en ide til hvad du mener, men måske det var en god ide af forklare det lidt nærmere :-)
SvarSletEllers fin side.
Venlig hilsen
Anita Wedel