onsdag den 20. august 2014

Grønsags-tårn med den sidste gnalling ost


Som fortalt her... fryser jeg altid de sidste kedelig stumper ost og river dem, når der er nok. Men i øjeblikket har jeg vist rigeligt med revet ost (og ost der er klar til at blive revet) i fryseren... så den sidste gnalling, blev brugt til en omgang let tilbehør. Og hvem elsker ikke smeltet ost?? :-D

Jeg havde squash, tomat, hvidløgs-olie, ost og en grillpande... og var godt kørende :-D
Squash og tomat blev skåret i skiver, smurt med en lille anelse olie, hvorefter de røg på en tør grillpande i den tid det tager, til squashen får grill striber.


Skiverne blev skiftevis stablet med små stykker ost imellem... røg i en 250 grader forvarmet ovn, til osten var smeltet. Grønsags-tårnet skal laves sidst, inden du serverer. Det bliver hurtigt koldt... men smager dog skønt alligevel.


Behøver jeg mon fortælle, at grønsags-tårne i alle afskygninger hitter på matriklen i øjeblikket ??



Ingen kommentarer:

Send en kommentar