lørdag den 26. oktober 2013

Wraps


Wraps er klart min favorit, når der skal ryddes op i køleskabet... men også når man bare har lidt af alting, som alligevel ikke rigtigt er noget.

En slat kødsovs, hvidkål, wraps og ost... kan hurtigt blive til et nemt og billigt måltid.

Jeg giver altid wrapsene 10-20 sekunder i mikroovnen på fuld effekt, så er de nemmere at arbejde med og knækker ikke.

Fordel et par skefulde kødsovs på midten af wrapsene. Fyld på med f.eks. hvidkål (den kan evt. gives et opkog, hvis man ikke er til let knasende kål)

Rul wrapsene og læg dem i et smurt ildfast fad... drys gavmildt med revet ost. Sættes i en 200 grader forvarmet ovn i 20 minutter.

En anden måde:


Wraps er det gået hen og blevet søndags-mad. Søndag er den dag, jeg laver madplan... og tjekker køleskabet for kød, rester og grønsager.

I dette tilfælde brugte jeg resterne af en krondyrkølle-steg (andet kød eller kylling kan også bruges), som steges let på en pande, mens resten forberedes.

Grønsager skæres i ensartede strimler og tykkelse.

Igen skal wrapsene lige en tur i mikroovne... inden de smøres med et let lag dijonnaise, sennep, dressing eller ketchup.

På med grønsager og kød... rul wrapsene stramt i stanniol... og sæt i en 220 grader forvarmet ovn i 10 minutter.

Lækker frokost eller aftensmad... syntes man, der er for lidt, kan der spædes til med en salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar