onsdag den 16. oktober 2013

Biksemad


Biksemad er vist det, folk oftest forbinder med reste-mad. Hos os er det ingen undtagelse.

Ingredienser:
2 kogte kartofler
3 ukogte kartofler
1 stor spsk. bacon-fedt
2 dl kød fra en eller anden steg i tern
Salt og peber

2 dl sovs fra en steg
Rødbeder

Skær alle kartofler i mundrette størrelse, men hold kogte og ukogte adskilt
Smelt bacon-fedtet... som jeg gemte tidligere på ugen, da jeg stegte bacon... på en pande.
Steg først de ukogte kartofler, så de får en anelse skorpe.
Tilsæt de kogte og lad dem stege, til de er gennemvarme.
Så skal kødet på panden. Pas på det ikke branker, da det ellers vil blive en sej oplevelse.
Varm sovsen... det kan i princippet være hvilken som helst sovs, der bare var alt for god til at smide ude.

Server med rødbeder.
Er der ingen sovs til, vil et spejlæg gøre underværker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar